• hōʻailona_hōʻailona

    ʻO ka hana aseptic a me ka hoʻopili ʻana no ka ʻoihana meaʻai

  • hōʻailona_hōʻailona

ʻO ka hana aseptic a me ka hoʻopili ʻana no ka ʻoihana meaʻai

I kēia makahiki, he kūʻai maikaʻi kā kā mākou hui no ka ʻeke aseptic i loko o nā pahu hoʻopiha piha no ka ʻoihana meaʻai, e like me ka wai, ka ʻono kope, ka waiū, ka soy sauce ect.nui nā mea hana meaʻai e koho i ka pūʻolo ʻoi aku ka maikaʻi a me ka hana no kā lākou huahanaekei loko o ka pahu pahu he nui nā pōmaikaʻi i hoʻohālikelike ʻia me ka ʻeke kuʻunaʻO ka ʻeke hou no ka wai, ʻeke i loko o ka pahu pahu i koho ʻia e ka ʻāpana hana waina e hoʻomaka ana i ka nineties, ʻeke i loko o nā ʻeke pahu i ulu mau ka kūleʻa i nā noi he nui, e like me nā waina, cocktails, nā wai hua, compotes, purees , concentrates, sodas, postmixes, syrups, ice cream, milk products, oils, sauces, mayonnaise, birch sap, ketchup, wai hua manu, kopa, shampoos, pauka holoi, vaccines, glues, inks, wai fertilizers and detergents.

ʻOi aku ka maikaʻi o nā ʻeke ʻeke i loko o ka pahu ma mua o nā bākeke a me nā kinikini e hoʻopaʻa i ka wai a i ʻole nā ​​huahana semi-wai.ʻO nā pōmaikaʻi kūpono o ka ʻeke i loko o ka pahu pahu:

ʻO ka ʻeke i loko o nā pahu pahu e hoʻemi i nā kumukūʻai logistic o ke kaʻina kaulahao lako i ka lawe ʻana a me ka mālama ʻana.

Hiki ke ho'ohana hou 'ia ka 'eke i loko o ka pahu pahu (corrugated board in fiber recycling and bags in plastics recycling)

.ʻo ka koho nui o nā pani e hōʻoia i ka maikaʻi o nā ʻeke no nā huahana he nui o ka ʻai, nā mea kūʻai aku a me nā noi ʻoihana.

ʻO ka pahu papa corrugated pale i nā huahana meaʻai koʻikoʻi mai ka māmā a me nā ʻeke paʻa ʻala.

.He maʻalahi ka ʻeke i loko o nā pahu pahu a hoʻohana i nā noi like ʻole.

ʻO Xiʻan Shibo Fluid technology Co., Ltd ka ʻoihana e nānā i ka hana ʻana a me ka noiʻi ʻana o ka ʻeke i loko o ka pahu hoʻopiha mīkini no nā makahiki he nui ma Kina. semiautomatic a piha piha piha no kāu koho.

 

 

 

 


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-19-2021