• hōʻailona_hōʻailona

    ʻO ka pahu Flexitank kahi ala hoʻohana maʻamau i hoʻohana ʻia no nā huahana lapaʻau a me ke olakino, he hopena koʻikoʻi i ka lāʻau lapaʻau a me ka mālama olakino.

  • hōʻailona_hōʻailona

ʻO ka pahu Flexitank kahi ala hoʻohana maʻamau i hoʻohana ʻia no nā huahana lapaʻau a me ke olakino, he hopena koʻikoʻi i ka lāʻau lapaʻau a me ka mālama olakino.

Hoʻohana nui ʻia ka hoʻopiha piha ʻana i ka ʻeke wai no ka hoʻopili ʻana i nā lāʻau lapaʻau like ʻole e like me nā lāʻau lapaʻau, infusions, a me nā hopena meaʻai. Hōʻike nui ʻia kona hopena ma nā ʻaoʻao aʻe.

ʻO ka hoʻopiha piha ʻana i ka ʻeke wai e hoʻomaikaʻi i ka palekana a me ke kūpaʻa o nā lāʻau lapaʻau. ʻO ka hoʻopiha piha ʻana o ka ʻeke wai e hoʻohana i ka ʻeke i hoʻopaʻa ʻia, hiki ke pale pono i nā lāʻau mai ka hoʻohaumia ʻana a hoʻoheheʻe ʻia e ke kaiapuni o waho, e hōʻoia ana i ka maʻemaʻe a me ka pono o nā lāʻau lapaʻau. Eia kekahi, hiki i ka hoʻopiha ʻana i ka ʻeke wai ke hōʻemi i ka hoʻopili ʻana i nā lāʻau i ka wā o ke kaʻina hana, e hōʻemi i ka hopena o ka contamination, a hoʻomaikaʻi i ka palekana o nā lāʻau lapaʻau.

ʻO ka hoʻopiha piha ʻana i ka ʻeke wai e hoʻomaikaʻi i ka portability a me ka maʻalahi o nā lāʻau lapaʻau. He māmā a maʻalahi ke ʻano o ka pahu hoʻopihapiha hoʻopihapiha hoʻopihapiha, a kūpono hoʻi no ka hoʻohana ʻana i nā manawa like ʻole e like me nā halemai, nā ʻohana, a me nā pilikia. Hiki i nā maʻi ke lawe maʻalahi i nā lāʻau i hoʻopaʻa ʻia i loko o nā ʻeke wai a hoʻohana iā lākou i kēlā me kēia manawa a me nā wahi āpau, e hoʻomaikaʻi i ka maʻalahi a me ka lawe ʻana o nā lāʻau lapaʻau.

ʻO ka pahu Flexitank kahi ala hoʻohana maʻamau no nā huahana olakino a mālama ola (3)

ʻO ka hoʻopiha piha ʻana o Flexitank e hoʻomaʻamaʻa i ka dosing pololei a me ka mālama ʻana i nā lāʻau lapaʻau. Hoʻokomo pinepine ʻia ka pahu Flexitank me nā unahi kūpono a me nā hōʻailona, ​​​​hiki ke hoʻomaʻamaʻa i nā limahana lapaʻau a me nā mea maʻi e hoʻomalu pono i ke ʻano o nā lāʻau lapaʻau, pale aku i ka hoʻohana nui ʻana a me ka hoʻohana ʻole ʻana, a hoʻomaikaʻi i ka pololei a me ka palekana o ka lāʻau.

He mea maikaʻi hoʻi ka hoʻopiha ʻana o Flexitank i ka mālama ʻana i nā lāʻau lapaʻau. Hiki i ka ʻeke ʻeke wai ke hoʻokaʻawale maikaʻi i ka mālamalama o waho a me ka ea, e hōʻemi i ka oxidation a me ka hōʻino ʻana o nā lāʻau lapaʻau, e hoʻolōʻihi i ke ola o nā lāʻau lapaʻau, a kūpono i ka mālama ʻana i nā lāʻau lapaʻau.


Ka manawa hoʻouna: Jul-12-2024

huahana pili